Goedendag meneer Braun.

U kent mij niet maar ik ben erg bekend met uw boeken en columns. Bijna 3 jaar geleden brak ik tijdens mijn werk zeer ongelukkig mijn rug. Na 2, 5 jaar revalidatie heb ik vandaag eindelijk weer mijn eerst 100km plus rit gereden mede dankzij uw eerste boek “ga toch fietsen” heb ik het wielrennen weer opgepakt en ben ik toch weer gaan trainen. Op het moment dat je te horen krijgt dat je nooit meer kan wielrennen doet dat pijn sport en gezondheid kon mij niet meer boeien ook de revalidatie was meer een verplicht nummer dan een drang om alles weer te kunnen. Na uw boek dacht ik als hij het kan kan ik het ook. Ook uw verhalen namen mij zo weer mee naar het toeren en afzien dat ik dat ook weer wilde. Met als resultaten dat ik vandaag weer de 100 aantikte. Bedankt voor de motivatie die u mij gaf door middel van uw boeken en columns.

Met vriendelijke groet, Martijn